Upis

Podaci o učeniku:

Vaši podaci:

Kako da upišete vaše dete?

Školska 2020/2021 godina počinje 01.09.2018. Termini su vezani ponedeljak/četvrtak i utorak/petak u popodnevnim i večernjim časovima.

Pozovite nas na 0669481125 ili pošaljite poruku i bliže se raspitajte o terminima za koje ste zainteresovani.

Pozovite nas na 0669481125 i prijavite se za besplatan promo čas i bliže se raspitajte o terminima za koje ste zainteresovani.

Pozovite nas na 0669481125 ili pošaljite poruku i zakažite posetu našim prostorijama. Dođite i uverite se da je Bubbles škola stranih jezika pravi izbor za vaše dete!

Bubbles škola stranih jezika je nefranšizni sistem, što nam omogućava da gradivo prilagođavamo potrebama naših polaznika. Kao i da koristimo materijale koji nam potrebni za čas iz raznih izvora.

Još uvek se niste odlučili?

Iskusni predavači

Ono što nas preporučuje je dugogodišnje iskustvo naših predavača u radu s decom. Podrazumevana stručnost i poznavanje jezika koji predaju. Takođe jednako važna dobra energija i ljubav prema deci.

Prostor prilagođen deci

Prostor je uređen tako da odgovara potrebama dece kao i tinejdžera. Mesto na kome se deca osećaju prijatno i opušteno doprinosi boljem i lakšem usvajanju novih znanja.

Najbolji materijali

Gradivo je potpuno prilagođeno uzrastu dece. Koriste se udžbenici i materijali za rad izdavačkih kuća kao što su Macmillan i Oxford. Svima su obezbeđene sveske, olovke, bojice i sve ostalo što je potrebno da se čas neometano odvija. Sa mlađom decom često se rade arts&crafts aktivnosti prilikom kojih oni razvijaju maštu i kreativnost.